Stagra Bútor Vác

Stagra bútorbolt Vácon

Engedjék meg, hogy pár mondatban bemutassuk szaküzletünket, mely a Stagra cég újabb, kizárólagos magyarországi képviseleteként igyekszik az Önök kényelmi igényeit maximálisan kiszolgálni, elérhető áron, magas minőségben.

A helyválasztás szempontjából igyekeztünk Vácon olyan megfelelő helyet találni, amely mind elérhetőség, árukészlet és hozzáértő személyzet tekintetében megüti azt a mércét, amelyet lengyel anyacégünk igen magasra rakott.

Eladóterünkben jellemzően a Stagra széles termékpalettáját reprezentáljuk, de rendelkezünk helyből, azonnal vihető, különböző árfekvésű bútorokkal is.

A cég választható eredeti bőr és szövetválasztéka, az adott modellek számtalan kiviteli verziója, csak néhány érv, hogy mellettünk döntsenek vásárlóink.


Elérhetőségünk:

2600 Vác, Balassagyarmati út 29-31.
+36 20 279 4244

Nyitva tartás:

Kedd-Péntek: 10.00-18.00; Szombat: 10.00-16.00;


A Stagra kollekció – formák, színek, szövetek

Az általánosan elterjedt bútorkárpitokon túl a Stagra arra is ügyelt, hogy teljes mértékben a modern, nagyfokú igényeknek megfelelően állítsa össze kollekcióját.

Poratka taszító,allergia barát, háziállat barát, vízlepergető, easy care (könnyen tisztítható), légáteresztő, dörzsálló, nagy kopásállóságú, szikraálló… hogy csak néhány jellemzőt emeljünk ki a prémium minőségű szövetekkel kapcsolatban, melyek a szivárvány összes színárnyalatában elérhetőek.

Nemrég volt szerencsénk a Szépítők lakberendezési műsornak is interjút adni ez ügyben, ahol elmondhattuk, hogy az emberek már egyre jobban mernek nyitni a merészebb, változatosabb színek, kárpitok felé, és mi örömmel alkalmazkodunk ehhez!

Szövetminták Stagra bútorokhoz

Tapsztalt kollégák

Boltunkban kollégáink több mint 20 éves bútorkárpitosi tapasztalattal is rendelkeznek, ezáltal tűpontos leírást tudnak adni Önöknek termékeinkkel kapcsolatban.

A Stagra üzletpolitikája

Külföldi partnerünkkel folyamatos kapcsolattartással, rendszeres üzleti utakkal igyekszünk a Stagra üzletpolitikáját itthon is meghonosítani, miszerint a vásárló kényelme és igényei állnak a lista első helyén.