Vento sarokgarnitúra

Vento sarokgarnitúra

519 000 Ft

VENTO sarokgarnitúra 280 x 250 cm méretű, ágynak  nyitható, ágyneműtartós egyedi színekben és kárpitfajtákkal akár valódi bőrből is  rendelhető, állítható fejtámlás, modern sarokgarnitúra előre nyíló ágy résszel.

Leírás

280 x 250 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós, állítható fejtámlás, sarokgarnitúra állítható fejtámlákkal. Többféle kárpittal rendelhető a szivárvány minden színében, akár valódi bőr kárpittal is.  A VENTO bútorcsalád többféle kialakításban, sarokgarnitúra, kanapé vagy fotel formájában várja, hogy helyet kapjon otthonában.

Elegáns, letisztult vonalaival a VENTO bútorcsalád a visszafogott elegancia képviselője. A kanapé ülőfelületét hullámrugók és hideg habszivacs belsőrész és az állítható fejtámlák teszik kényelmessé.  Modern kialakításával és előre nyíló automata ágyszerkezetével egyedülálló a sarokgarnitúrák között. A VENTO sarokgarnitúra tökéletes megoldás ha egy minőségi, kényelmes nappali bútort szeretne gyakorta alvásra is használni.

Az ülőfelület magassága 46 cm, a karfa magassága a földtől 64 cm, míg a kanapé teljes magassága 78 cm (lehajtott fejtámlákkal).

You've just added this product to the cart: